Home » Studio » Honden » Werkwijze hondenfotografie

 

 

     Er zijn soms eigenwijze exemplaren               bij.....

al is het in de studio een beetje duister.....

 vrolijkheid heeft de overhand.

De opnamedag op locatie

Samen met je gezin en hond ( en ) op een mooie dag op locatie een shoot doen?  Heerlijk buiten in het bos of op de heide. Er zijn heel veel mooie locatie's in de buurt van Rolde en Assen om een mooie shoot te doen. 

We zien elkaar op locatie. Ik heb behoorlijk wat apparatuur en reserveapparatuur bij me dus je herkent me direct en ik jullie natuurlijk ook. Ik ben altijd op tijd op locatie zodat ik nog even de sfeer kan proeven voordat we  beginnen. De locatie mag je zelf uitzoeken maar als je er niet uitkomt help ik graag. 

De opnamedag in de studio

Samen met je dier en misschien een familielid kom je naar de studio. Ik verwacht je en zie of hoor je al aankomen en vang jullie op. Je mag parkeren op onze parkeerplaats en  ik doe het hek voor je open. Je hond kan nog even een plasje doen voordat hij de studio in gaat. Ook daar mag hij/zij eerst  rustig snuffelen en wat rond lopen. 

We bespreken even wat je wensen zijn, wat wil je graag laten zien op de foto?  Wil je je hond lekker laten zoals hij of zij is of juist even een extra borstelbeurt geven? Het mag uiteraard allemaal. Ik fotografeer echter geen dieren met pret en puntmutsjes op.. een trucje als High five met de baas vind ik wel leuk, zolang een dier maar dier mag zijn. 

Nabewerking

Nadat de fotoshoot is geweest ga ik alle beelden bewerken in Photoshop. 

 

Binnen twee weken laat ik de beelden zien op een klein formaat door ze toe te mailen via WETransfer. Deze beelden zijn voorzien van een watermerk ( zie de rechter foto hier boven en mag je delen op social media of andere internetsites. Ook mag je hieruit een keuze maken welke beelden je zelf in groot formaat wilt en welke je op een canvas wilt laten afdrukken.

© Cornelia Poelma