Home » Studio » Honden

Als echte hondenliefhebber heb ik mijn hondenschool opgegeven omdat ik het na 30 jaar lastig te combineren vond met een druk eigen bedrijf in de fotografie. Maar wat is er mooier dan als fotograaf je eigen fotostudio te hebben aan huis in Rolde en vlakbij je oude hondenschool locatie in Assen de mensen nog eens te zien om een mooie foto te maken van hun hond. Ook fotografeer ik regelmatig baas en hond.  Prachtig om te doen en een dierbare herinnering. 

 

dierenfotograaf, hondenfotograaf, hond ,studio fotograaf, foto Rolde Drenthe Assen

De fotosessie duurt meestal 1,5 - 2 uur. Het is niet altijd even makkelijk een dier te fotograferen en daar zit m nu juist de uitdaging. Veel lekkere voertjes, een piepje. Even een wandelingetje tussendoor of een plasje in de omheinde tuin.  We nemen er vooral de tijd voor die nodig is dus eigenlijk zit er geen limiet aan. We moeten er wel voor waken dat het leuk blijft en dat geldt vooral voor de hoofdrolspeler natuurlijk.

Professioneel fotograaf Rolde Assen Drenthe

Gediplomeerd fotograaf 

fotostudio rolstoeltoegankelijk

Mijn studio en de bereikbaarheid m.b.t. parkeren en uitstappen is geschikt voor minder valide mensen en rolstoelgebruikers.