Home » Studio

In mijn studio aan huis in Rolde, nabij Assen. Maak ik portretfoto's en profielfoto's voor onder anders social media zoals facebook, LinkedIn en websites. Dit kan overigens niet alleen in de studio maar ook buiten, of deels binnen, deels buiten.

 

Na het maken van een afspraak ontvangt je als klant van mijn enkele tips in verband met kleding. Dat is afhankelijk van het doel van de foto. Na de shoot worden de  beelden bewerkt en toegestuurd ik klein formaat JPG voorzien van watermerk waaruit een keuze kan worden gemaakt.  Het aantal foto's dat met kiest is ook afhankelijk van het gebruikersdoel.

 

Tijdens mijn werk als fotograaf vind ik het, naast professionaliteit van de technische kant van de foto, van groots belang dat men zichzelf is tijdens de fotosessie. Dat houd in dat ik graag de tijd neem die nodig is.  Fotografie kan zowel in mijn studio aan huis, in het bos naast mijn huis of op locatie.  Graag luister ik naar uw wensen en vind het belangrijk dat men op de foto komt op de manier die passend is bij de persoon en het doel waarvoor de foto gemaakt wordt.

 

Ik fotografeer altijd in RAW, dat is te vergelijken met het vroegere negatief waarvan een positief ( o.a.  JPG ) moet worden gemaakt. De door mij geselecteerde beelden ga ik bewerken en stuur ik in JPG ( of indien gewenst ander ) formaat naar de klant via We Transfer.  

 

De factuur stuur ik altijd achteraf, samen met de beelden die ik eerst in klein formaat JPG via we de mail toestuur. Alvorens de factuur komt is bekend of de beelden naar wens zijn. Mochten de beelden niet naar wens zijn dan kan dat kosteloos worden opgelost cq aangevuld. Is men niet tevreden dan hoeft men niet te betalen, uiteraard mogen de beelden dan ook niet worden gebruikt.

 

linked In profiel foto facebook zakelijk particulier

Studiofoto van een model met haar twee prachtige doberman Pinschers

Professioneel ervaren fotograaf fotostudio Assen

Gediplomeerd fotograaf 

rolstoeltoegankeijk fotostudio rolde assen drenthe

Mijn studio en de bereikbaarheid m.b.t. parkeren en uitstappen is geschikt voor minder valide mensen en rolstoelgebruikers. 


"Fotografie is mijn passie, streven naar een tevreden klant mijn vanzelfsprekendheid."