Home » Reportage » Uitvaart

Als ervaren fotograaf met een zorgachtergrond is het fotograferen van een afscheid iets dat ik met heel veel liefde doe. Een afscheid vastgelegd, een album of de foto's in ieder geval kunnen delen en bekijken. Het helpt bij de verwerking tijdens de rouwperiode. Het maakt drempels kleiner om bij nabestaanden op visite te gaan. 

 

Ondanks mijn drukke agenda, rouwreportages gaan altijd voor! U kunt mij bellen, ook 's avonds als u een uitvaart van uw dierbare door mij wilt laten vastleggen. 

Als fotograaf sta ik klaar bij het aankomen van uw dierbare bij de plechtigheid. Tijdens de gehele plechtigheid ben ik buiten beeld. Ik zorg niet gezien of gehoord te worden door het dragen van schoenen met rubber zolen. Ook wordt tijdens het fotograferen niet geflitst en door het werken met professioneel apparatuur hoort u geen klik als de foto wordt gemaakt.

Het vastleggen van details, de kleine dingen, de arm, de schouder. Op een wijze waar men zich prettig bij voelt. Vooraf geef ik aan dat ik na het maken van de reportages veelal stilletjes vertrek.

 

Na enkele dagen hebben we contact over de gewenste afwerking van de foto's. Een album zit bij iedere uitvaartreportage inbegrepen.