Home » Reportage

Een bedrijfsreportage, diplomauitreiking of ander belangrijk moment, je werkgever of je eigen bedrijf. Zet jezelf op de kaart met een mooie fotoreportage

Wat mij betreft... uit die studio!!! Pak decor, pak je omgeving. Het is gratis en voor niets, bedacht door de beste architecten, wetenschappers, land- of bosbouwers en jij mag er gebruik van maken. Gewoon lekker buiten, vooral lekker anders.

Je shoot dus op locatie, waarom ook niet. Voor ieder beroep is het decor al klaar. Je kunt er zo gebruik van maken. Zo fotografeer ik veel in Groningen, het Stadspark, de oude straten, de moderne pleinen, het is er allemaal.

 

Sportief en een shoot in het bos? op het sportveld of in je eigen omgeving? Ik ben voor. Leuk om samen te kijken wat de beste aanpak is voor jou.. 

 

WIE BEN JIJ?

Waar ben je meer op je gemak dan in je eigen omgeving,

 

Een shoot op locatie, je bent er, je kent er. De weg maar ook de herinneringen, de lach, het leuke. Daar waar mensen wonen, werken leven is het decor vaak het mooiste. Zo laat je het beste zien wie je bent. 

Met je eigen passie

Kijk of op prijslijst of vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. 

 

Gediplomeerd fotograaf 

Mijn studio en de bereikbaarheid m.b.t. parkeren en uitstappen is geschikt voor minder valide mensen en rolstoelgebruikers. 


"Fotografie is mijn passie, streven naar een tevreden klant mijn vanzelfsprekendheid."